Coach aanbod

Coaching met behulp van de paarden geef ik op individueel niveau maar ook in groepsverband. Dit kan zijn: duo-coaching ( b.v. partners, ouder-kind, broer-zus), coaching in een groep (onbekenden van elkaar) of team-coaching (b.v. arbeidsteam, sportteam, gezin)

Individuele coaching

Loop je vast in je werk ?
Zit je in een burn-out ?
Heb je moeite met keuzes maken ?
Zoek je een beter evenwicht tussen werk en privé ?
Zit angst jou in de weg?
Of heb jij een andere coachvraag ?

Samen met mijn paarden wil ik je helpen om het antwoord hierop te vinden. De paarden laten jou in een sessie ervaren wat je oproept bij anderen door te reageren op jouw lichaamstaal. Ik zal deze reacties aan jou terugkoppelen zonder enig oordeel waardoor er voor jou bewustwording kan plaatsvinden. Als jij je bewust bent van wat je doet kun je jouw gedrag veranderen.

Maar ook zonder een coachvraag kan een sessie heel verhelderend zijn, het paard reageert op wie je bent, met of zonder vraag.

Alle activiteiten gebeuren naast het paard, niet erop. Je hebt geen ervaring met paarden nodig.

Eenmalige coachsessie € 90,- incl. BTW (duurt ongeveer 90 minuten)

Persoonlijke coaching is maatwerk en een traject van 3 à 4 sessies geeft je meer inzicht en verankering. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen van trajectcoaching.

Contact opnemen

DUO-coaching

Soms is je relatie niet in harmonie of jullie willen elkaar gewoon beter leren kennen.

Samen met de paarden gaan we een oefening doen waarbij bijvoorbeeld naar voren komt waarom jullie elkaar niet begrijpen. Communiceren jullie wel goed met elkaar? Is er een verschil tussen de verbale en non-verbale taal? Welke signalen worden onbewust naar elkaar gegeven?

De paarden helpen ons om deze onbewuste signalen bewust te krijgen. Ik zal de signalen van de paarden oordeelloos aan jullie teruggeven waardoor er een verhelderend gesprek op gang komt.

We werken oplossingsgericht en in een richting die voor allebei de partijen ruimte geeft.

DUO-coaching is geschikt voor partners, ouders met kinderen (vanaf de puberleeftijd), vrienden en vriendinnen.

Tarief per sessie: € 150,- incl. BTW (duurt ongeveer 90 minuten)

Traject van meerdere sessies behoort tot de mogelijkheden en wordt als maatwerk aangeboden.

Contact opnemen

Coaching in een groep

Benieuwd hoe jij functioneert in teamverband?
Heb jij leiderskwaliteiten of wil je dit juist onderzoeken?
Wil je jezelf ontwikkelen binnen groepsverband?
Of heb je een andere vraag m.b.t. groepscoaching?

Je kunt je individueel opgeven en gaat dan met anderen een groep vormen. Zo word jij onderdeel van het team waarmee we een oefening gaan doen met de paarden.

De mensen in een team krijgen inzicht in het effect van hun eigen handelen en dat van de anderen. Niet alleen de feedback van de paarden maar ook die van je medegroepsgenoten kunnen je ondersteunen in jouw ontwikkeling.

Door nieuwe inzichten direct toe te passen kun je ervaren wat het resultaat van deze verandering is. Paarden reageren immers direct op dit nieuwe gedrag.

Om de kwaliteit van de sessie te kunnen garanderen, zijn er altijd 2 coaches aanwezig. De groep zal uit minimaal 6 personen bestaan en maximaal 12. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de groepen samengesteld.

Een sessie coaching in een groep duurt ongeveer 3 uren. Deelname € 150,- per persoon.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Opgave kan via het contactformulier.

Contact opnemen

Teamcoaching

Willen jullie meer samenspraak in jullie team?
Duidelijkere communicatie onderling?
Als werkgever het team nog beter laten functioneren?

Dan is teamcoaching iets voor jullie.

In een sessie onderzoeken we wat de sterke en zwakke punten van jullie team zijn, hoe de samenwerking verloopt. Thema’s als vertrouwen, leiderschap, flexibiliteit en communicatie komen op een natuurlijke wijze aan de orde. Voor paarden zijn duidelijke communicatie, leiderschap en taakverdeling van levensbelang; het zijn meesters in groepsprocessen.

De mensen in een team krijgen hierdoor inzicht in het effect van hun eigen handelen en dat van de anderen.

Het doeltreffende bij coachen met paarden is dat je dit inzicht direct kan toepassen door met ander gedrag opnieuw een opdracht te doen en te ervaren wat het resultaat van deze verandering is. Paarden reageren immers direct op dit nieuwe gedrag.

Om de kwaliteit van de sessie te kunnen garanderen, zijn er altijd 2 coaches aanwezig.

Team coaching wordt als maatwerk aangeboden. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Zowel voor zakelijke opdrachtgevers als particulieren. (Ook geschikt als bedrijfsuitje)

Contact opnemen

Kennismakings workshop

Deze workshop is bedoeld voor mensen die overwegen om een sessie of coachtraject te starten, maar eerst meer willen weten over deze vorm van coaching.

We maken kennis met elkaar, de paarden en onze omgeving. Na een korte uitleg over deze vorm van coaching doen we een oefening met een paard of pony. Dit is een gezamenlijke oefening met alle deelnemers. Samen met anderen kun je ervaren hoe treffend een paard of pony jullie signalen kan teruggeven en wat een sessie met je kan doen.

Kennismakingsworkshops worden gegeven op onderstaande data mits er voldoende deelnemers zijn. De groep zal uit maximaal 10 personen bestaan.

Programma

  • Introductie
  • Korte uitleg over deze bijzondere vorm van coaching
  • Rondleiding en kennismaken met de paarden
  • Coachsessie met Paarden
  • Gelegenheid tot stellen van vragen

Praktische informatie

  • van 13.30 tot 15.30
  • maximaal 10 deelnemers
  • € 35,- p.p. (koffie, thee en iets lekkers inbegrepen)
  • vooraf te betalen na definitieve bevestiging

Agenda workshops

Zondagmiddag 21 januari 2018 (vol)

Zondagmiddag 25 februari 2018

Zaterdagmiddag 24 maart 2018

Zaterdagmiddag 26 mei 2018

Contact opnemen

Tarieven

Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW. Vanwege de diversiteit aan aantal personen in een team en minimaal in te zetten coaches en materialen bied ik maatwerk tarieven aan middels een offerte. Ik hanteer de Algemene voorwaarden zoals omschreven in het kwaliteitsregister van KREAC.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Contact