De paarden

Onze paarden leven met zijn vieren in kuddeverband. Er is een rangorde waaraan zij zich houden maar deze kan ook veranderen als de situatie daar aanleiding toe geeft. Ze zijn zoveel mogelijk buiten en hebben ook de mogelijkheid om te schuilen tegen weer en wind. De paarden hebben geen speciale opleiding moeten volgen om te coachen, zij kunnen dit van nature. Voor de coachsessie kunnen we de keuze maken om één of meerdere paarden in te zetten.

Dieuwke

Dieuwke

Dieuwke is onze Friese merrie en leider van de kudde. Ze is geboren in 2001. Een eerlijk paard met een krachtige uitstraling. Ze vind het heerlijk om zich te showen op muziek maar kan ook lekker luieren in de wei. Een 'no-nonsense' karakter, attent, lief en duidelijk.

Hanne

Hanne

Hanne is onze Friese merrie en geboren in 2002. Hanne heeft veel gewerkt met mindervalide mensen maar dat werd haar fysiek te zwaar. Ze kwam naar ons om 6 weken uit te rusten maar is nooit meer weggegaan. Hanne is een beetje eenkennig en is niet zo dol op aanrakingen. Ze houdt van rust en geeft duidelijk haar grenzen aan. We hebben haar geleerd om voor de menwagen te lopen en dat vindt ze echt geweldig. Lekker draven door de polder is voor haar een lust om te doen.

Timo

Timo

Timo is onze vrolijke shetlander uit 2003. Hij zal altijd van zich laten horen, is super braaf en weet velen diep te raken. Wel op zijn eigen manier en hij houdt wel van een "opstootje". Is overal voor in, actief, attent en een grote steun voor zijn maatje Puck.

Puck

Puck

Puck is onze shetlander uit 2001. Onafscheidelijk van Timo. Beetje afwachtend en laagste in rang. Weet snel zijn angst te overwinnen met stoerheid want hij is best wel nieuwsgierig en wil erbij horen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Contact