Over ons

Stoffel en ik zijn beiden geboren en opgegroeid op Schouwen-Duiveland. Al van jongs af aan hebben wij beiden veel contact met dieren. Huisdieren en boerderijdieren zijn dan ook niet uit ons leven weg te denken. Sinds 1991 wonen we op onze boerderij in Noordgouwe op Schouwen-Duiveland.

Monique

Ik ben Monique van der Wekken- van der Werve. In 1968 geboren en opgegroeid op Schouwen- Duiveland.

Vanaf mijn 7e levensjaar begon ik met ponyrijden op de manege. Net voor mijn 10e verjaardag kreeg ik mijn eigen pony. Vanaf 1991 woon ik samen met mijn man Stoffel in Noordgouwe op onze boerderij. Daar kun je ons vinden tussen de paarden en pony’s en andere huisdieren.

Met onze Friese paarden ben ik actief in de Friezenshowgroep de Zwarte Parels. Ik rijd ze onder het zadel maar ook aangespannen voor de menwagen.

Nog liever breng ik mijn tijd door tussen de kudde. Gewoon samen zijn !

Sinds 1990 werk ik parttime op de fiscale afdeling van een accountantskantoor.

In 2017 ben ik geslaagd voor de post hbo-opleiding Equine Assisted Coach welke ik heb gevolgd bij Educatief centrum Keulseweg. Een complete opleiding tot gecertificeerd coach waarin ik mijn kennis en technieken kan inzetten om samen met de paarden op een professionele manier te coachen.

Deze opleiding is door de NOBCO/ EMCC EQA- geaccrediteerd op practitioner niveau.

Tevens ben ik opgenomen in het kwaliteitsregister Kreac. Ik maak gebruik van de Algemene voorwaarden zoals beschreven in de Kreac.

Stoffel

Ik ben Stoffel (1968), de man van Monique.

Door Monique ben ik in contact gekomen met paarden want zij bracht haar paard mee naar de boerderij.

Zij rijdt graag op het paard, zelf hou ik het bij het mennen. Dus achter het paard met de menwagen.

Ik ben opgegroeid op een boerderij en m’n hele leven ben ik boer geweest met koeien en varkens. Aangezien we hiermee zijn gestopt kan ik me meer toeleggen op het assisteren in de coachpraktijk en de dagelijkse verzorging van onze paarden en pony’s.

Door de opleiding van Monique is mijn interesse in het coachen met behulp van onze paarden enorm gegroeid. Doordat ik zelf ook heb ervaren wat een inzichten het coachen kan geven op ons leven, was ik gelijk verkocht om hier meer van te weten.

Het is prachtig om te zien hoe mensen een '‘eureka" moment beleven als ze tot bepaalde inzichten komen, in hun specifieke geval.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Contact